top of page
Image by Febiyan

WELKOM BIJ BELGIBIER

Uw partner in het Belgisch wild.

Alamy Wild Tableau.jpg

WIE ZIJN WE?

Belgibier is een samenwerking tussen Wild Vermeersch BV en La Fagnarde SPRL. Het is een wildverwerkingsbedrijf met als doel om lokaal wild te verwerken en te promoten bij restaurants en supermarkten. We hebben onze werkplaats goedgekeurd door de AFSCA. Daar ontvangen we de karkassen in de huid, verwijderen de huid, kop en poten en snijden deze in kant-en-klare verpakkingen.

 

Ons doel is om Belgisch wild op de markt te brengen en zo de lokale markt te ondersteunen. Belgisch wild is een genot. Het is puur, gezond en zeer stevig vlees.  Eenmaal in Bastogne wordt het met de grootste zorg behandeld.

Home: Over ons

WAT NEMEN WIJ?

Image by Rose Thayer

HERT/HINDE/HERTENKALF

ReeBok_edited.jpg

REE

Everzwijn.jpg

EVERZWIJN

Home: Onze producten

VERZAMELPUNTEN

Frigo 1 2.jpg

LEVERING IN BASTOGNE

U kunt ervoor kiezen om uw kadavers zelf te brengen naar Bastenaken. Als u ons belt, geven wij u de code van de poort en kunt u binnen op de kaai. deze is voorzien van een katrol om uw karkassen aan de rails te hangen. Hier kunt u tussen 6:00 en 24:00 uur binnenkomen  met de code.

Het voordeel van deze werkwijze is dat je als jager een toeslag krijgt van 0,25 €/kg per karkas dat je bij ons in Bastogne aanbrengt.

AFHAALPUNT IN WAIMES

Om meer Belgisch wild te promoten en de jager te helpen zijn vele wild te verkopen, hebben we enkele inzamelpunten opgericht. U kunt er 24/7 terecht om uw karkassen in Waimes af te geven. We gebruiken een online platform om u als jager en uw karkassen te registreren.

Remorque.jpg
Vrachtwagen Belgibier.jpg

OPHALING DOOR ONS

We kunnen ook uw wild komen ophalen tijdens uw jacht. Wanneer u uw jachtdagen doorgeeft, plannen we deze voor dezelfde dag.

Onze ophalers beschikken over goed uitgeruste koelwagens en kunnen zonder problemen naar uw jacht komen.

Home: Onze producten

PLUGNOTEN

Site om uw . te declareren  beesten

We hebben het Plugnotes-systeem geïntroduceerd om uw dieren op ons systeem aan te geven.  

Wanneer je aankomt bij een van onze afhaalpunten, zie je een QR-code die je moet scannen. U moet het formulier invullen en een foto maken van uw blad van Gekwalificeerd Persoon. Daarna ontvang je een bewijs van wat je hebt geleverd, een kopie van je blad van GP en een link om je bankrekening te melden. Na deze aangifte kunnen wij je wild betalen. Hieronder vind je een video met de methode.

Zonder aangifte, geen betaling!

Home: Over

Verklaring van uw bankrekening

Home: Video
Home: Pro Gallery

CONTACT

Bedankt voor de inzending!

Image by Hari Nandakumar
Home: Contact
bottom of page